.

perjantai 19. huhtikuuta 2013

Kisoja ja esiintymisiä

Taas on menny aika ihan liian nopeesti. Kolmet kisat on jo menny ja vielä SM-kisat ens viikonloppuna. Yks esiintyminenki on ollut nimittäin Liinan äiti järkkäs meille esiintymisen laivalle jonnekkin opettajien seminaariin. Ei kumminkaan jääty opettajien kans bilettämään laivalle vaan laiva oli satamassa esityksen aikana ja häivyttiin sieltä sitten sen jälkeen:)).


Hyvinkään palkintojenjako

Kisat on tosiaan tähän asti mennyt paremmin kuin hyvin. Avattiin kisakausi Mäntsälän Mustan kissan cupissa, josta tuli historian ensimmäinen ryhtibonus, ykkössija ja savikissamitalit:D. Seuraavat kisat oli Hyvinkäällä jossa suoritus meni ihan nappiin ja pisteisiin oltiin erityisen tyytyväisiä (18.02 + neljä bonusta). Tällä kertaa saatiin iha normaali kultamitali:D


 




me & freyat <3


Nyt viimesimmät kisat oli Kotkassa, joka oli uus paikka meille. Ei käytetty ollenkaan harkkavuoroa, eli lähettiin tavallista myöhemmin. Meikit tehtiin bussissa, joka oli aika himputin haastavaa...:) Kisapäivä meni jotenkin oudon nopeesti. Syötiin, ulkoiltiin ja sit mentii lämppäilee. Kannustettiin ennen harkkamatolle menemistä Grisellat. Harkkamatolla koklattiin vielä viimoset jutut ja sitten mentiin kisaamaan vähän oudolla fiiliksellä, johtuen varmaan normaalista poikkeavasta kisapäivästä ja tuntemattomasta kisapaikasta. Suoritus oli hieman eriaikainen ja kaatuminenkin meinasi tulla ja tasapainohorjumisia oli jonkinverran. Pisteet oli kuitenkin 17.6 + kolme bonusta ja siihen oltiin tosi tyytyväisiä. Saavutettiin näillä pisteillä ykkössija:).































Osa oli lauantainakin kattomassa kisoja. Tässä siis lauantaisia otoksia muista joukkueista:











 








SM-kisoja nyt odotetaan vielä innolla ja jännityksellä jäiks!:) Tsemppiä kaikille sinne ja hellureiii! Palaillaan sitten SM:eitten jälkeen:)

-Neea (kuvat) & Janika:)










6 kommenttia:

  1. mikä teiän tän kauden musa on?:)

    VastaaPoista
  2. Hei voitteks te laittaa videon teijän ohjelmasta taas tänne, kun en kerinnyt sitä hyvinkäällä näkemään? :D

    VastaaPoista
  3. Tässä linkki meijän musaan http://www.youtube.com/watch?v=vFkCdmRYKfE :) Twilightistä valmentajat vissiin bongannu sen:).

    Ja Liina laitetaan se tänne seuraavan postauksen mukana, jos saadaan se joltakin:)

    VastaaPoista
  4. Mikä teidän musiikin nimi on?:) se on tosi kiva :)

    VastaaPoista
  5. Tossa aiemmissa kommenteissa on linkki siihen:) Mutta nimi on Iko-Heart of stone:)

    VastaaPoista
  6. Tosi harmi ku lopetitte kisaamisen:(

    VastaaPoista

Muistetaan pitää kommentointi positiivisena! :)