.

torstai 28. helmikuuta 2013

Rinkulaleiri!!

Hellurei kaikille tasapuolisesti:) Tekstin tosiaan kirjotin siinä viikko sen leirin jälkeen, mutta sain nyt vasta kuvat, joten rinkileiristä on jo ikuisuus mutta tässä tää nyt on:)

Leirille lähettiin lauantaina. Pauski ja Suvi tuli suoraan niitten pikkusten leiriltä solvallasta, joten paimenettuaan kirkuvia kakaroita (eivaa sulosia ne on:)) ja nukuttuaan makeat yöunet luksushotellin pehmeissä sängyissä (vai meniköhä se sittenkää nii..;)) mahtoivat olla hieman uupuneita leirin alkaessa. Mutta kun alkulämppä oli ohi kaikki lähtivät pirteinä omaan treeniin. Omassa treenissä tarkennettiin juttuja, jotta voitaisiin tuomarille näyttää ohjelmamme niin huippukunnossa kuin se nyt onkaan..


lämppäilyä
aktiivista ohjelman tekoa..:P

ohjelman katsomista:)

Tuomaritunnin jälkeen mentiin vesijumppaan, joka oli aikas hauskaa:). Uinnin jälkeen oli ruokailu (<3) josta kylläisinä (vähän liiankin) lähdettiin balettia treenaamaan. Baletin jälkeen oli vielä leirinäytös, jossa esitimme ja näimme muiden joukkueiden upeita ohjelmia. Sitten valkut antoi ohjeet loppuverkkaan ja mentiin tekemään se peilisaliin. Olikin hieman kyseenalainen verkka sillä tosiaan vain me heleet siellä salissa oltiin..:) Kyseenalaiseksi voisi kutsua myös sitä mitä huoneissa tapahtui illalla:





don't ask..:D




Seuraavana päivänä herättiin tottakai pirteinä!! Käytiin tekemäs lämppä parin muun joukkueen kaa ja sitte tehtiin taas kerran omaa ohjelmaa. Sitten tais olla ponnu tunti jonka piti olla jalkatekniikkaa ja sitten tais olla ohjelman hiomist jonka sit taas olis pitäny olla sitä ponnua... sekavaa..:)


taas näitä onnistuneita hyppykuvia..:)


 Sitten mentiin vielä pulkkamäkeen. Kaikki oli aluks silleen että c'moon miks tällast ny piti tunkee tähä ohjelmaa mutta lopultahan me oltiin ku pikkulapset innoissaan posket punasina laskettiin jonossa ja kisattiin kuka eka takas ylhäällä..:)



kaikki lapsoset rivissä:)




valkutki innokkaina ulkoilemassa:)
 Oli kyllä iha muksa leiri!:) Ei tosin tuntunut yhtään rinkileiriltä koska tehtiin suurimmaksi osaksi vain omaa ohjelmaa, mutta sehän ei koskaan tee pahaa;)

-Janika täällä taas kerran ku noi muut on nii "aktiivisia" tän blogin suhteen..:)

2 kommenttia:

  1. Teillä on tosi ihana ohjelma, tuli ihan kylmät väreet! :) <3

    VastaaPoista
  2. Oi kiitos paljon ihana kuulla!<3

    VastaaPoista

Muistetaan pitää kommentointi positiivisena! :)