.

sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Hyvinkää cup!

Hellurei!


Eilen meillä oli siis Hyvinkää cup, kotikisat Martinhallissa. Aamu alkoi sängystä raahautumisella, sillä harkkalämpässä piti olla jo seitsemältä! Vähän unisina tehtiin siis harkkasuoritus, joka ei ollut normaalia harkkatasoa, ja virheitä tuli etenkin tasapainoissa ja kuvioissa. Katottiin Iitan kuvaama suokka (ex-hele<3<3) ja katottiin korjauksia matolla. Sitten tehtiin meille meikit ja hiukset, ja tälläkertaa saatiin tekoripsetkin matkaan! Syötiin eväitä, ja harkkojakin käytiin välillä katselemassa.











Eilen meillä ei ollut niin paljoa aikaa, joten aloitettiin lämppä jo ennen marssia. Käytiin ulkona, kiljuttiin joukkuehuudot TÄYSIÄ, ja juostiin pikkasen:) Mentiin sisälle ja laitettiin puvut päälle marssiin. Marssin jälkeen lämpättiin vielä jos oli kylmettynyt, ja käytiin osia erittäin suuressa tilassa( eli biljardipöytään kiinni liimautuneena:DD) Sitten olikin jo aika lähteä harkkamatolle tekemään viimeisiä kohtia ennen suokkaa. Kokeiltiin nosto, muita virheitä ja hypyt. Ja eikun keskittymistilaan! Tehtiin perus itsevarmuusjutut ja ilmeet, ja ulkoa kuuluikin jo: Hyvinkään voimistelu ja liikunta, Heleet! Hienon kannustuksen (kiitos Hyvolin joukkueille ja tietty Fortunalle;)) saattelemana mentiin alkuasentoon, ja aloitettiin suoritus varmasti tutuilla matoilla. Suoritus oli ok hyvä, mutta virheitä löytyi tällä kertaa eriaikaisuudesta ja joistakin tasapainoista. Hyvin sujui tänään ilmaisu:) 

















Etittiin rauhallista paikkaa kuunnella pisteet, ja päädyttiin ryömimään ahtaasta välistä kisakatsomon alle. Aikamoinen kolina oli, kun ylläolevat voimistelijat kannustivat muita jaloilla hakaten:DD Juteltiin samalla suokkaa läpi, kun jalkamyrskyn takaa kuuluikin jo tuloksemme. Pisteet olivat tänään: TV 4,46, AV 5,10 Exe 10,26, yhteensä 19,82, ja mukana bonus 0,2 mieleenpainuvasta kokonaisuudesta! Oltiin supertyytyväisiä, koska ne olivat kauden parhaat pisteemme! Lähettiin ottamaan puvut pois, ja ostettiin lakua:D Kannustettiin Säteet, ja muut hyvoliin joukkueet hyviin suorituksiin. Säteitten pisteet oli 16,15, onnea murmeleille!<3




Iloksemme kuultiin että oltiin voitettu kultaa! :)) Valmistauduttiin superiloisina palkintojen jakoon. Onnea kaikille palkituille, erityisesti sarjamme Violalle ja Onegialle! 






Palkintojen jaon jälkeen mentiin lapputytöiksi ja rajavalvojiksi, ja oltiin hommissa kisan loppuun asti. Päivä oli kaikenkaikkiaan onnistunut:) tänään  joukkueemme oli Pauskin rippijuhlissa:) 











-Suvi

14 kommenttia:

  1. Saisko ohjelmaa nettiin? Teema vaikuttaa tosi kivalta, mut en pääse tänä vuonna mihinkään samoihin kisoihin ja ois kiva nähä :)

    VastaaPoista
  2. Näin hyvinkääl ekaa kertaa teiän ohjelman ja ihan sairaan upee on!! tsemppii seuraaviin kisoihin :)!

    VastaaPoista
  3. Laitetaan varmaankin ohjelma sitte vikojen kisojen jälkee tänne blogiin. Kiitos paljon tsempeistä :D

    VastaaPoista
  4. sika nätti toi kuva janikast ja pauskist!! ;o ihaku jotai nukkei :D

    VastaaPoista
  5. ja kuvistahan saaa kiittää mua ! ;)

    VastaaPoista
  6. Onnee! Miks ette mee 14-16 mestaruussarjaan ku teille tulee iha huippu pisteitä ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heips! Olen vielä vähän ulalla (muutenkin tämän kevään jv-asioista) niin mikä teidän ohjelman teema nyt on? Puvuista tulee mieleen vain tetris, vaikka ovat siis kyllä hienot. Hiuskoriste on hauska! ;)

      Poista
  7. Heips! Olen vielä vähän ulalla (muutenkin tämän kevään jv-asioista) niin mikä teidän ohjelman teema nyt on? Puvuista tulee mieleen vain tetris, vaikka ovat siis kyllä hienot. Hiuskoriste on hauska! ;)

    VastaaPoista
  8. Tämän kauden teema on tetris, eli hyvä jos tulee puvuista mieleen! ;)

    VastaaPoista
  9. Mietein samaa kuin aiempi anonyymi. Mestaruussarjaa. Onnea :)

    VastaaPoista
  10. Joudutteko käyttämään kisoissa aluspuvun alla stringejä ettei tulis vähennyksiä ?

    VastaaPoista
  11. Mitä toi hiuskoriste esittää? Kun ei näy kuvissa niin hyvin, ois kiva tietää :)

    VastaaPoista
  12. vähänkö toi letti on hieno mikä on tossa yhessä kuvassa!!!! kuka sen on tehny?! ja muuten, teillä on tosi hieno ohjelma, mut toi harmaa puku ei oo mun mieleen...ja ois kiva jos noi palokat tos puvussa ois ollu sellasii kirkkait neon värei... mut joo, kaikkii ei voi miellyttää :) tsemppii vikoihin kisoihin :))))

    VastaaPoista
  13. Hiuskoriste on enter-nappula:-) säteitten saaga tais muuten tehä sen letin. Pukujen oli tarkoitus olla mustat ja palikoiden kirkkaita mutta koska puvut maalattiin niin musta tausta ei ollut mahdollinen. Odotimme itsekin vähän erilaista pukua mutta kiitos silti ompelijalle joka näki paljon vaivaa pukujemme eteen:-) ja kiitos tsempeistä!:-)

    VastaaPoista

Muistetaan pitää kommentointi positiivisena! :)