.

lauantai 17. marraskuuta 2012

Aluemestikset!

Hellureei!! Aluemestikset olivat siis viime lauantaina ja lähdettiin tottakai aamutuimaan ajelemaan Töölöä kohti. Tiina ja Johanna-valkut tulivat tällä kertaa mukaamme. Kaikki olivat tietysti väsyneitä joten automatkasta ja alkulämppä hoidettiin lievässä horrostilassa. Alkulämpän jälkeen oli harkkasuoritus, joka suoritettiin siististi ja rauhallisesti, mutta ilmaisu ja täsmällisyys jäi vielä puuttumaan. Laitettakoon se aamuväsymyksen piikkiin:D. Katsottiin vielä harkkasuokka Jontun (Johannan) iPadilta ja tehtiin loppuverkkaa,eli siis oltiin piirissä, jossa joku menee keskelle tekemään mitä ekana mieleen tulee (mahtoi näyttää järkevältä..).

Sit mentiin katsomoon laittaa meikkejä ja hiuksia ja syömään eväitä. Meikkivastaavana oli taas kerran Pinja joka oli hankkinut ja suunnitellut meikit ja meikäläinen (Janika) joka lähinnä sotkin ihmisten naamat sinisellä luomivärillä..:P. Siinä tulikin sitten pieni kiirus ja poskipunat hutaistiin nopeesti naamaan ja lährettiin vaihtamaan pukuja.

Pinjan taidekuva:)
 Sit löydettiin hyvä lämppätila ja tehtiin sama alkulämppä kuin aamullakin, mutta ehkä hieman tehokkaammin:). Sitten Ella ilmestyi sinne yhtäkkiä vaikka sen ei ehes pitänyt tulla, mutta mukava yllätys kuitenkin ja saatiin kaikki valkut paikalle:). Siinä välissä Pauski kävi kattomassa sen oman joukkueen Nemorellan suorituksen. Se taiskin mennä hyvin koska tulos oli kategoria 2!! Onnea pikku nemorelloille<3. Sen jälkeen tehtiin ilmasumentaali (huidotaan käsillä ja ilmastaan musaan:)) ja tehtiin ohjelman hyppyjä. PIan päästiinki jo harkkamatolle ja tehtiin ohjelmaa laskuilla sekä heittoa ja nostoa.

 Sitten pitiki jo mennä portaat ylös. Kokeiltiin vielä viimeset jutut ja mentiin keskittymään. Sitten huudettiin kannustushuuto rrrrrrutistaa! (don't ask..:P) ja mentiin ilmapallokaaren alle superjännittyneinä. Siellä tuli valkuilta vielä viimoset tsemppaukset ja sit meijät jo kuulutettiinkin matolle. Suoritus meni ihan hyvin, mutta paremminkin olisi voinut mennä ja ilmaisu olisi voinut olla vielä isompaa (niinku aina:)). Tuli pari pientä pudotusta ja muutamia eriaikaisuuksia. Fiilis oli kuitenkin kaikilla mahtava ja kannustus oli upeeta! Kiitos siis kanunustajille! :).

Suokan jälkeen käytiin läpi miten oli mennyt ja kuunneltiin sitten pisteet: TV: 3,73, AV: 5,00, EXE: 9,95. Yhteispisteiksi tuli 18.68. Oltiin siihen super tyytyväisiä. Sitten mentiin iloisina subwayyn syömään, mikä onkin jo muodostunut perinteeksi Töölön kisoisssa:). Nautittuamme maukkaan aterian palasimme takaisin kisahallille, jossa saatiin tietää, että mitalipaikka oli jo varmistettu. Laitettiin sitten puvut päälle ja mentiin kuuntelemaan viimeisetkin pisteet. Yllätykseksemme ja iloksemme saatiin tietää, että oltiin saamassa kultaa!!! Voot?!:P Innoissamme mentiin ensin ilmapallokaaren alle ottamaan sekoilukuvia ja kohta jo marssittiinkin vastaanottamaan meidän kultaiset metalliläpyskämme<3.

Huom. rakkailla valkuillamme hieman kyseenalaiset asennot/ilmeet:D

  Onnea toosi paljon myös muille mitalisteille niin meidän sarjasta kuin muistakin!!! Sitten menimme tottakai ottamaan ne pakolliset mitalinpuremiskuvat sun muut ja palattiin katsomoon kannustamaan muita joukkueita. Onnistuneet kisat kaikenkaikkiaan thänks Helskut!<3 Nyt treenaus jatkuu entistäkin kovemmin seuraavia kisoja varten jotka ovat vihdissä. Näihin tunnelmiin, näkyillään Vihdissä everybody, byeee!
Kullat kaulassa<3(kuvan laatu selvästi huipussaan..!)

-Janika:)

4 kommenttia:

  1. hienot puvut ja kiva kun olette valinneet keltaiset keilat eikä niin, että aina puvun väriset välineet vähän vaihtelua :)

    VastaaPoista
  2. mikä teijä teema on?

    VastaaPoista
  3. Kiitti ekalle anonyymille:)Ei ole mitää selkeää teemaa, mutta siinä on kaks ihmistä jotka ettii toisiaan:)

    VastaaPoista
  4. missä sarjassa kisaatte keväällä?

    VastaaPoista

Muistetaan pitää kommentointi positiivisena! :)