.

torstai 19. toukokuuta 2011

Kohti pääkisoja!


MOI!
Nyt ois sitten kauden vikat kisat tulossa, eli Seinäjoen Hyvän mielen kilpailut! Lähdetään sinne perjantaina yhteisellä bussilla mäntsäläläisten kans. Lauantaina on sitten alkukilpailu ja sunnuntaina mahollinen finaali :). Ollaan nyt harjoteltu ohjelmaa ahkerasti ja vielä on kahet harkat ennen lähtöä. Seinäjoella yövytään hotellissa ja sunnuntaina lähetään taas kotiin päin. Ootetaan todella innolla viikonloppua! :)
Sieltä tulee postaus sitten myöhemmin.

Kuvia treeneistä:
Pinja ja Iita venyttää käsiä.

Suvi ja Janika

Janika, Suvi ja Neea ohjelmassa.

Harjoiteltiin ohjelman hyppyjä.

Iita.

Ilmaisua.

Emo-valas kutsuu poikasiaan. (todellisuudessa Suvi ja Hemppa kilpailee flexissä:))


Tässä sitten vielä muuta asiaa, eli tiistaina oli meidän seuran kevätnäytös, missä esitettiin kisaohjelma ja Mikki merihädässä-yhteisohjelma. Mentiin hyvinkääsalille klo 15 ja harkattiin ja laitettiin nutturat. Osa kävi viel ostamassa vähän eväitä ja jätesäkit yhteisohjelmaan. Meikkien kanssa tuli vähän kiire, mutta saatiin nekin sitten lopulta naamoihin. Eka esitettiin yhteisohjelma, jossa oltiin meripeikkoja :). Sitten tuli oman ohjelman vuoro ja lopuksi meidät ja Säteet palkittiin Hyvoli-pyyhkeillä hyvästä kisamenestyksestä. Sitten vuorossa oli vielä toinen näytös, jossa esitimme samat ohjelmat kuin aikasemmassakin. Meillä oli toosi hauskaa! :D


Alkuasento.




Viimeviikon lauantaina me ja Hemppa ja Neea oltiin kattomassa mestaruussarjan Hyvän mielen kisoja. Meillä oli kunnon soittokunta mukana, koska reissuun oli lähtenyt hirveä kasa helistimiä ja torvia :D. Niistä lähtikin kunnon kannustukset. Laitettiin myös pienet kannustustöherrykset naamaan. :D Täs pari kuvaa meijän upeista töhräyksist:
Säteillä ja Odellella innokkaita kannustajia:D
 
:)
PS. Iloksemme Säteet saivat hienosti kategorian 2 ja pääsivät finaaliin. Onnea murmeleille<3<3 Onnea myös Odellelle hienosta menestyksestä!!:D
 
-Janika ja Suvi

10 kommenttia:

  1. Isot tsempit täältä Tampereelta <3 :)

    VastaaPoista
  2. Mikä toi Flexit on? ei varmaan tarkoita Dominoita?

    VastaaPoista
  3. Joo ei tarkota Dominoita :) kutsutaan tota liikettä flexiksi :)
    -Iita

    VastaaPoista
  4. Tsemppiä teille toivottavasti tulette kotiin mitallit kaulalla itse uskon ainakin siihen ootte niin hyviii!! Ja tosi kiva et menitte mäntsälään kannustaa odellee ja säteitä :)

    VastaaPoista
  5. Kiitos paljon edelliselle!:D (Ja muuten unohin laittaa tohon tokaan kommenttiin et keltä se on eli se on siis multa:))
    -Janika

    VastaaPoista
  6. Kiva postuas tsemppiä myös täältä pohjoisesta päin :)

    VastaaPoista
  7. kiitos paljon tsempeistä! :))

    -Suvi

    VastaaPoista
  8. Mikä päivä noi teijän harkat oli? :O

    T:LOTTA

    VastaaPoista
  9. Viime sunnuntain harkoista tais treenikuvat olla:))

    -Suvi

    VastaaPoista

Muistetaan pitää kommentointi positiivisena! :)