.

maanantai 25. heinäkuuta 2011

KYSELYPOSTAUS!!!

Hej på dig!
Ajateltiin tässä Helskujen kaa , et tehään se kyselypostaus, jota joku jo toivokin (: Joten tämän postauksen kommenttiboksiin saa kysyä meiltä ihan mitä vaan maan ja taivaan väliltä (: Vastaillaan niihin sitten yhessä  kun pidetään joukkueyö Janikalla ensviikon keskiviikkona :D

Meillä on nyt treeneissä muutama tavoite, yritetään saada käsien rotaatiota pienemmäksi pienellä ”Suurin Pudottaja” kisalla. Eli joukkueen sisäisesti kuka saa pudotettua eniten senttejä pois. Sitten on lisäksi myös 12-14 tiimin kesken joukkueittan kisailu (: Toisena tavoitteena on kehittää kehon hallintaa, eli pieni kisailu siinäkin, kuka hallitsee kehonsa parhaiten.

Noniin siis kysykää kysykää kysykää!!! :D

-iita

maanantai 18. heinäkuuta 2011

Alusta asti

Tässä nyt siis vähän muistelmia aikaisemmilta kausilta, siitä asti kun meidät yhdistettiin. Meidät siis yhdistettiin testien kautta Heleet ja Revontulet nimisistä joukkueista. Siitä asti ollaan oltu yhessä, vaikka pieniä kokoonpanomuutoksia on kyllä tullut.
 Oli päätetty, että testien kautta valitaan 2 mestaruussarjan joukkuetta Heleet ja Säteet. Heleissä oli pitemmät ja Säteissä lyhyemmät ja olivat he nuorempiakin vähän. Silloin Heleisiin valittiin Pinja, Pauski, Suvi, Janika, Paupe, Saaga,  Anna ja Aino. Tämän kokoonpanon kanssa aloimme harjoittelemaan uutta pallo-ohjelmaa. Musiikki oli valittu rottatuille-elokuvasta. Saimme uudet puvut ja pallot lainattiin alkuperäisiltä Heleiltä, koska ne sopivat täydellisesti pukuihin. Ekoissa kisoissa saatiin tulokseksi  kategoria 4. Olimme melko innoissamme, koska se oli huima parannus aikaisempiin kausiin nähden. Muissa kisoissa kategoriat olivat 5 ja 6. Vikoissa kisoissa tapahtui pieni katastrofi, sillä isossa heitossa pallot törmäsivät yhteen. Pauski vielä sekoili hieman pallojen kanssa, joten siitä saattoi muutama vähennys tulla… Tällä kaudella valmentajina oli Saana ja Riia ja taisi Emmakin tulla jossain välissä vierailemaan meijän harkkoihinJ.

rottatouille-ohjelma
Nyt oli tiedossa vapaaohjelma. Musiikki oli tällä kertaa jostain dinosaurusleffasta.. Puvut olivat samat kuin edelliskautena, mutta teimme niihin vähän lisäyksiä. Tällä kaudella Emma tuli virallisesti meitä valmentamaanJ. Ekoista kisoista tuli kategoria 5. Toisissa kisoissa kategoria 3. Muistetaan että sitä ei tosiaan oltu odotettu, koska suoritus ei ollut mennyt ihan nappiin. Oltiin siis tosi tyytyväisiä. Tyttömestiksistä tais tulla kategoria 4.
odotetaa innoissamme kategoriaa..:)
Kauden 2009 syksyn musiikki oli meijän ehdotus. Saatiin myös uudet puvut (joiden kanssa oli hieman ongelmii:P). Tää oli eka Emman tekemä koreografia ja saatii uus valkku kehiin. Se oli Ella:). Pallot pysyivät edelleen samoina. Saatiin kategorioiks  5 ja 5 ja mestaruuskisoissa 3. Säteet saivat mestiksissä ekan ykkösensä!!:D:D  Tämä oli viimeinen kautemme 10-12 vuotiaitten sarjassaJ.
oumaikurtnes ilme<3<3
Seuraavalla kaudella (kevät 2010) kokoonpano muuttui kun yks tyttö lopetti ja saaga siirtyi säteisiin. Saatiin myös uusi tyttö Jutta (Nominesta). Musa oli  ranskalainen fondu au noir. Puvut lainattiin Emman entiseltä joukkueelta (Hämppiksiltä). Ne sai nimekseen kermakakkupuvutJ. Tällä rauhallisella ohjelmalla kisattiin siis ekaa kertaa 12-14 vuotiaiden mestaruussarjassa. Kategoriat olivat 6, 5, 6. Kauden päätteeksi pari tyttöä lopetti.

Viime kauden loppuessa päätettiin yhdessä siirtyä kilpasarjaan. Me saatiin joukkueeseemme kiteistä Hemppa ja Neea<3. Päätettiin vielä pysyä pallossa kun sai kerran valitaJ. Saatiin vihdoin uudet mustat pallot ja keltaiset puvut. Pallot olivat helposti hajoavia… esim suvi onnistui irrottamaan venttiilin:D. Musana oli rokahtava versio päivänsäteestä ja menninkäisestä. Kategoriat olivat B, A, A+bonus (1-3 sija), A+2 bonusta (3 sija). Oltiin tosi tyytyväisiä koko kauteen!:)

Keväällä 2011 kilpailtiin Nominen vanhaan musiikkiin (Nigtwish-Islander) tehdyllä ohjelmalla. Puvutkin olivat heiltä lainassa. Ekoissa kisoissa oltiin alueen ulkopuolisia. Saatiin kategoria A. Aluemestiksissä kategoria A(sija 1-3). Hyvän mielen kisoissa finaalipaikka ja pisteet 17,25. Oltiin onnellisia vaikkakin täpärästi mitalien ulkopuolella.(Tästä kaudesta enemmän tietoa edellisissä postauksissa!)

Nyt sitten odotetaa innolla uuden ohjelman opettelua. Välineenä vanne ja musakin on valittu:D. Tällä kaudella opettelemme myös näytökseen ensimmäisen naisten SM-kullan voittaneen ohjelman (Janikan äiti oli kyseisessä joukkueessa joten hän opettaa senJ). Tänään alkaa kesätreenit joihin taas innolla riennämme!!.....
-Suvi ja Janika:D (toivottavasti jaksoitte lukea koko pitkähkön lurituksen..:P)


maanantai 11. heinäkuuta 2011

Bårpsä!

bårpsä!

Näin alkuun ei keksitty mitään hyvää tervehdystä ni toi saa nyt kelvata! :D Me ollaan nyt siis treenilomalla ja vietetty viikko totaalilomaa. Nyt on kotitreenit käynnissä, vanteet pyörii ja puurretaan innolla lihaskunnon ja liikkuvuudun parissa täällä kotipuolessa:) Viikon päästä alkaa taas treenit ja eessä on uusi väline, uusi ohjelma, ja uusi koreografi! (tai vanha mutta pienen tauon jälkee:)) Päästiin muuten myös aluevalmennusrinkiin ja leiri on joskus elokuussa (kai?:D) Kiva päästä taas leireilee ja jumppaamaa muittenki seurojen joukkueitten kaa! Postaillaan myöhemmin semmone historiapostaus kans. Laitetaan myöhemmin viel pari kuvaa:)

-Jansku&Suvi